خطای انسانی و حسابداری رستوران با نرمافزار یکپارچه به صفر میرسه
بار ها پیش اومده که با وجود فروش زیاد همیشه احساس کردیم درآمد زیادی کسب نکردیم. علتش اینه که نشتی هایی در فرآیند کسب و کارمون وجود داره که باعث شده سوددهی رستوران کم بشه و هزینه های اضافی رو به دوش بکشیم.
این نشتی ها میتونه از بخش هایی زیر به وجود بیاد:
- خطا در ثبت دستی خرید و فروش ها
- استفاده بیش از حد مواد اولیه توسط آشپز
- بهینه نبودن دستمزد و زمان ورود و خروج کارکنان
نرم افزار های یکپارچه و بهینه با فرآیند های یک رستوران میتونه تا حد زیادی این مشکلات رو برطرف کنه و از نظر کاهش هزینه های زمانی و مالی خیلی موثر باشه.
خطای انسانی در مدیریت زمان، ثبت داده های فروش و انبار پنهان شده
واقعیت اینه که تا زمانی ما متوجه نشیم از کجا ضربه میخوریم، نمیتونیم با اون مقابله کنیم. خطای انسانی موجود در حسابداری رستوران شاید در بعضی جاها کوچیک به نظر برسه اما اگه نادیده گرفته بشه ضربه ی خیلی بزرگیو به رستورانمون وارد میکنه.
خطا های انسانی معمولا زمان انتقال داده ها، یا تعامل با موجودی های فیزیکی و پول اتفاق میوفته و ریشه ی اون میتونه به چند مورد بستگی داشته باشه:
- لغو سفارش و برداشتن به جیب زدن پول اون سفارش
- ثبت سفارش اشتباه برای مشتری و افزایش نارضایتی مشتری
- مصرف بیش از حد مواد اولیه برای درست کردن غذا
- ثبت اطلاعات اشتباه راجب آمار موجودی های انبار بصورت عمدی یا سهوی
- همخوانی نداشتن موجودی نقدی ثبت شده با موجودی واقعی صندوق
- ثبت نکردن خرید های کوچیک و ضروری مثل خرید لامپ یا وسایل نظافت
- ثبت دستی زمان ورود و خروج که باعث خطا در محاسبه حقوق و اضافه کاری میشه
نرم افزار های یکپارچه ی رستوران امکان وقوع خطا رو از بین میبرن
مهم ترین عامل اینکه باعث میشه خطا با استفاده از نرم افزار های مناسب با رستوران رخ نده اینه که دیگه نیازی نیست ارتباط بین بخش های مختلف توسط پرسنل انجام بشه و خود این نرم افزار ها اینکار بصورت اتوماتیک انجام میدن.
نرم افزار یکپارچه ی مناسب میتونه بخش های مهم رستوران مثل انبار، حسابداری های مربوط به بخش های مختلف رستوران، محاسبه حقوق و دستمزد و اتصال مستقیم سفارشات هر میز به آشپز خونه با سیستم KDS رو فراهم کنه.
این نرم افزار ها خطا ها رو به روش های زیر حل میکنن:
- کم کردن مواد اولیه مصرف شده از انبار بلافاصله پس از فروش
- کنترل مصرف مواد اولیه و جلوگیری از استفاده بیش از حد مواد اولیه
- با ثبت لحظه ایی تغییرات فروش (سفارش های لغو شده، تخفیف داده شده و….) و انبار، خطای حسابداری رو کم میکنن
- کاهش تقلب در ساعت زنی پرسنل و محاسبه دقیق تر حقوق و دستمزد
- نمایش سفارش های ثبت شده همراه با جزییات سفارش در مانیتور آشپزخانه به صورت لحظه ایی
اگه میخوایید نرم افزار متناسب با شرایط رستورانتون انتخاب کنید، به متنی که راجب انتخاب درست نرم افزار رستوران نوشتم یک سری بزنید
صفر شدن خطای حسابداری رستوران، مستقیما روی سوددهی تاثیر میزاره
شاید فکر کنید که کاهش خطا ها فقط باعث میشه هزینه ها اضافی شناسایی و کاهش پیدا کنه. در واقع اینطور نیست و این فقط یکی از مزایای کاهش خطاهاست.
کاهش خطا های یک رستوران باعث میشه رضایت مشتری های شما افزایش پیدا کنه و فروش و وفاداری مشتریاتون افزایش پیدا کنه.
حالا اگه برای کاهش خطا ها از نرم افزار ها استفاده کنیم، به ما توانایی اصلاح استراتژیک و تصمیم گیری بهتر رو میده.
مواردی که میتونن با استفاده از سیستم های یکپارچه به سوددهی بیشتر ما کمک کنن شامل:
- صرفه جویی در مصرف و افزایش سود خالص
- با اجباری شدن ثبت هزینه های اضافه از هزینه های تکراری و اضافی جلوگیری میشه
- بهینه سازی حقوق و دستمزد کارکنان
- محاسبه هزینه ها و تصمیم گیری برای قیمت گذاری
- مهندسی بهتر منو و افزایش فروش در پیک فروش
- کاهش نیروی کار و افزایش سرعت فرآیندهای رستوران
- افزایش رضایت و وفاداری مشتری
- بهبود گردش میز
برای افزایش سوددهی رستوران، مقاله ی من که راجب بهبود گردش میز هست رو بخونید.
ایجاد یک سیستم خوب باعث میشه بازدهی رستوران افزایش پیدا کنه
یک مدیر با تجربه همه کارهای مربوط به حسابداری رستوران رو خودش انجام نمیده، بلکه یک سیستم ایجاد میکنه تا فرآیند های کسب و کارش خودشون با خطای کمتری به راهشون ادامه بدن.
البته باید مواظب بود که انتخاب اشتباه یک سیستم هم باعث ایجاد خطا میشه. با دقت انتخاب کنید.
از اونجا که کنترل هزینه ها برای رستوران خیلی مهمه و نیازه که عمیق تر اونو درک کنیم، من برای شما مقاله کاست کنترل یا همون کنترل هزینه رو نوشتم که اگه نیاز دونستید در این موضوع عمیق تر بشید، بخونیدش.
روز خوبی داشته باشید